CVO Cursa


Koning Albertlaan 58 3620 Lanaken
089730682 Klik om te bellen

Over CVO Cursa

Waarom is CVO Cursa de beste keuze voor jou?

Cursa is schitterend volwassenenonderwijs! Talen, ICT, koken en kleding. Kijk op onze website voor meer info, of breng ons geheel vrijblijvend een bezoekje.

Meer over CVO Cursa:

De C staat voor creatieve en competente leerkrachten over onze studiegebieden heen. Onze leerkrachten blinken stuk voor stuk uit in hun eigen vakgebied en zij streven ernaar om de kennis, vaardigheden en talenten van de cursisten aan te scherpen.

De U staat voor uitmuntend en verwijst naar de kwaliteit van ons onderwijs, waarbij we oog hebben voor de nieuwste trends en bevindingen en ook aan kwaliteitszorg willen doen naar zowel de cursist als het personeel toe en dit om hun welbevinden te bewaken.

De R staat voor respectvol. Als instelling van de go! Vinden wij het belangrijk dat er respectvol wordt omgegaan met elkaar. Dit geldt zowel voor cursisten als personeel onderling maar ook van leerkracht naar cursist en omgekeerd. Wederzijds respect is cruciaal voor ons en een van de waarde waarop ons onderwijs gebaseerd is.

De S staat voor samenleven en samenwerken: we zijn gericht op samenwerking, zowel met dagscholen of met andere CVO’s, met gemeentes en andere opleidingsverstrekkers (VDAB). Door samen de krachten te bundelen kan er immers nog beter ingespeeld worden op de opleiding van onze samenleving.

De A staat  voor autonoom. binnen ons onderwijs stimuleren we steeds de zelfredzaamheid van onze cursisten. De cursist is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en kan zelf de controle kunnen uitoefenen op hoe ze bezig zijn en in hoeveel tijd ze een opleiding afronden.

Wat kan CVO Cursa je bieden?

Fijne actieve avondlessen of lessen overdag. In Lanaken, maar we hebben ook een gevarieerd aanbod in andere vestigingen (Bilzen, Borgloon, Bree, Genk, Hasselt, Maaseik, Maasmechelen, Tongeren).

Wie gingen je voor?

Cursisten vanaf 18 tot 99 jaar. Onze lessen zijn voor iedereen die gemotiveerd is om op geregelde basis nog een beetje bij te leren.

Foto's

schitterend volwassenenonderwijs

CVO Cursa in het kort

Soort opleidingen

Avondopleidingen

Opleidingsniveaus

Volwassenenonderwijs

Vakgebieden

Computers en ICT
Talenonderwijs

Artikelen

nieuwe cursussen

tweemaal nieuwe cursussen per jaar

Onze locatie

Logo CVO Cursa

CVO Cursa

CVO Cursa


Koning Albertlaan 58 3620 Lanaken
089730682 Klik om te bellen