SD Worx Opleidingen


Brouwersvliet 5 B 2000 Antwerpen
078 15 90 24 Klik om te bellen

Over SD Worx Opleidingen

Als leerpartner wil SD Worx uw organisatie en uw mensen doen groeien. Samen met u en uw team staan ons Kenniscentrum, onze trainers en onze consultants garant voor een onderbouwde, innoverende en pragmatische leeraanpak, gericht op resultaat !

Uw organisatie wil groeien. In kwaliteit, dienstverlening, omzet, marktaandeel, … Ook uw mensen willen groeien en zich ontwikkelen. Ze staan meer dan ooit aan het stuur van hun eigen loopbaanpad. Een goed talentmanagement, waarin leren centraal staat, helpt hen in die groei.

SD Worx heeft een passie voor leren. We bieden u daarom een inspirerende leeromgeving in open en in-company trainingen, coachings en gemengde leertrajecten. Eerlijk leeradvies, in functie van úw doel en leerstijl, brengt u in het juiste en aangepaste leerverhaal.

U wil uiteraard ook resultaat, een return on investment. SD Worx
engageert zich ook hierin. Result driven HR staat immers hoog in ons vaandel. Wij garanderen een leerresultaat en helpen u graag de opleidingsdoelstellingen in uw organisatie te realiseren.

Ons commitment naar leren met resultaat, komt voort uit onze overtuiging dat onze full expertise aanpak werkt. Ons Kenniscentrum is hierin een essentiële schakel. Het biedt een onderbouw aan onze opleidingen en laat ons toe om voorloper te zijn in de kennis, trends en benchmarks die we u brengen. Onze trainers zijn gedreven en werken vanuit een expertise in leren. Ze komen uit de praktijk. Net als onze consultants, die u helpen om wat u leerde verder te realiseren en in te bedden. Hun samenspel staat garant voor een onderbouwde, innoverende en pragmatische aanpak met resultaat.

SD Worx ziet leren als samen bouwen. Met ù en uw medewerkers. We willen u leren kennen en samen uw organisatie en uw mensen verder ontwikkelen. We willen dit duurzaam, breeddenkend en met oog voor uw langetermijnstrategie doen.

Surf naar onze website voor ons compleet aanbod in sociaal recht, fiscaliteit & boekhouden, HR, leadership, communicatie, persoonlijke ontwikkeling.

SD Worx Opleidingen in het kort

Soort opleidingen

Open & incompany opleidingen

Opleidingsniveaus

Hoger onderwijs
Middelbaar onderwijs

Vakgebieden

Economie, recht en arbeid
HR, communicatie, leadership, persoonlijke ontwikkeling

Onze locatie

Logo SD Worx Opleidingen

SD Worx Opleidingen

SD Worx Opleidingen


Brouwersvliet 5 B 2000 Antwerpen
078 15 90 24 Klik om te bellen