Wijss Afstandsonderwijs


Heidestraat 6B 3500 Hasselt
011/872703 Klik om te bellen

Over Wijss Afstandsonderwijs

Wijss Afstandsonderwijs met een plus
Wijss Afstandsonderwijs is een erkend opleidingsinstituut waar uiteenlopende kwalitatieve thuisopleidingen worden aangeboden. Studenten kunnen rekenen op de begeleiding van ervaren en toegewijde vakdocenten. Wijss Afstandsonderwijs biedt jongeren en volwassenen een uitstekend alternatief voor dag- en avondonderwijs. Hier kunt u op een flexibele manier studeren waar en wanneer het u uitkomt.

Uiteenlopende thuisstudies
Wijss biedt uiteenlopende kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare thuisstudies aan. Wanneer u de studie met succes afrondt, ontvangt u een erkend diploma dat u een goede aansluiting biedt op de huidige arbeidsmarkt. U kunt meteen aan de slag binnen de professionele beroepspraktijk. We streven ernaar om ons aanbod zo actueel mogelijk te houden en daarom zullen er ook regelmatig nieuwe thuisstudies aan het huidige aanbod toegevoegd worden. Hieronder treft u een overzicht van ons huidige thuisstudie aanbod:

Webdesigner
Voedingsconsulent
Bedrijfsbeheer
Tekstschrijver/copywriter
Psychologie (Basiskennis)
Fotografie (Basiskennis)
Marketing (Basiskennis)
Marketing (Gevorderden)
Management basiskennis / Middle Management
Management gevorderden / Senior Management
Communicatie & Verkoopstechnieken
Medisch Secretaresse
Engels (beginners)
Frans (beginners)
Spaans (beginners)
Duits (beginners)
Italiaans (beginners)

Snel een erkend diploma halen
Elke thuisstudie van Wijss Afstandsonderwijs biedt een goede balans tussen theorie en praktijk, zodat u zo effectief mogelijk wordt voorbereid op het professionele werkveld. Uw ervaren vakdocent staat u graag bij met de feedback die u nodig hebt. Doordat onze docenten veel voeling hebben met de beroepspraktijk kunnen ze u hierop zeer uitstekend voorbereiden. Na het afronden van uw studie kunt u de opgedane kennis en vaardigheden gemakkelijk en op zelfstandige wijze in de praktijk brengen. De uitgebalanceerde opzet van de opleidingen en de excellente begeleiding maken dat u in weinig tijd veel leert en snel een erkend diploma kunt halen.

Wijss Afstandsonderwijs in het kort

Soort opleidingen

Thuisopleidingen

Vakgebieden

Computers en ICT
Economie, recht en arbeid
Media en journalistiek
Talenonderwijs
Zorg

Onze locatie

Logo Wijss Afstandsonderwijs

Wijss Afstandsonderwijs

Wijss Afstandsonderwijs


Heidestraat 6B 3500 Hasselt
011/872703 Klik om te bellen